teisipäev, 1. august 2017

Kokkutulek 2017

Pole terve aasta ühtegi kriipsu siia kribanud, Nüüd on vaja kõik see parandada. Pean hakkama eestpoolt taha poole kirjutama, et kõik sündmused ja muu oluline kirja ja pilti saaks.
See reis ja need 3 ilusat aeda oleks jäänud nägemata, kui poleks Pille enda auto peale võtnud, sest minu autod ei taha minuga koostööd teha. Kuid siiski varajane ärkamine tasus ennast ära ja peale pikka sõitu leidsime ilusti tee Merikese aeda. Peale sealset kokukat on see muutunud uhkeks epimeediumite ja sibulike mägedeks.


Küsisin endale mõne sibuliku, aga tulin ära hoopis kilekoti täiega. Parim nali oli, aga väikese auto lillepottide paigutamine, sest viimne kui üks lilleke pidi ju kaasa mahtuma. Lõpuks istusin taga istmel nii, et üks jalg oli õhus, et mitte oma lillekesi ära trampida. See kõik on täiesti tavaline! Aiahulludega ongi nii!

Merikes uhked taime ja kivi mäed üle vaadatud siirdusime Muhedike poole teele. Mul kadus hetkeks arusaam, kus me üldse oleme ja kuhu suundume, ilmakaared olid täiesti sassis. Aga siis hakkasid tuttavad vaated tulema. Muhedike juures oli ju kõige esimene blogijate kokkutulek ja nüüd tuleb välja, et järgmine aasta on juubeli aasta! 10 aastat! VAU!

Kes on teinud selle kauni poti? See jäi mulle kohe silma, väga lahe!
Muhedike lilleväljad ei vaja sõnu.

Leidsin ühe väga efektse tradeskantsia.


Loomulikult minu lemmikud hostad, eriti äge just see kollane esiplaanil, kahjuks ei tea kes too on?


Kaunid vaated aiale.

Edasi kolmandasse aeda ehk siis lõpuks õigele kokkutulekule! Aidi aed on armas, aga mulle meeldisid kõik need hooned ja ise tahaksin, et ka minu talu õuel oleks selline mõnus hoonete kompleks. Aidil on tõesti väga, väga mõnus koht!


Kui meie kohale jõudsime, siis kõik juba jooksid ringi oma lillepampude, korvide ja kastidega. Seda on nii lahe vaadata, kõik oleks nagu omas mullis, aga samas oleme me kõik ühes suures mullis. Oluline on kõik taimed õigete omanikeni toimetada. Kui kõik taimed jagatud, siis ootas meid selline uhke pidulaud ees.
 Unustamatu mulje jättis Köögiviljaaed, seda kohe kindlasti suure tähega. Jällegi kadestan, et mul sellist ei ole, aga küll ma teen, kui ma ükskord jaksan......
Rohkem pilte siia panna ei saa, aga proovin neid ikka kuidagi FB-sse laadida.

6 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Kõik koos oleme jah üks ilus ja suur null täis suminat, sädinat ja tõelist taimekirge ning aiaarmastust.

Futu ütles ...

Jajaa, koos taimedega autos, üks jalg õhus sai sõidetud ühel Mõdriku ja Kunda reisil.:)

Togram ütles ...

Nii toredad muljed ja pildid. Ja see energia, mis selle aastasümdmusega kaasas käib on alati ootamist väärt. Oeh, mõnus...:)

Tsiil ütles ...

Väga tore, et jälle blogistama hakkasid ja külalistest on ikka rõõmu! Igavesti tore, et Pille teid pardale võttis!

MUHEDIK ütles ...

Nii hea, et jälle saab Su blogi lugeda, leia ikka tema jaoks veidigi aega. Ja see, et Kadakas teid meile kohale tõi, on lausa imetlusväärne, suur tänu talle ja Sulle meile tulemast.
See aiavaas on Hilise tehtud ja kingituseks toodud, nüüd tervitab ta meile tulijaid
Millegipärast on mul jäänud nägemata Su eelmine postitus. Tead, aia rajamiseks polegi vaja nii palju raha, kui head tahtmist. Seemned, pistoksad, haljaspistikud- oksakesi saab igast aiast. Kui me pakume taimede ülejääke, ole valmis võtma. Meie alustasime oma just nii, sest siis polnud mingeid puukoole, kust huvitavaid taimi leida

Tistou ütles ...

Kollane hosta Muhedike aias (Sinu pildil) on 'Sunpower'. Vaatasin järgi! :)