reede, 19. september 2008

Ploomikook!

Täna hakkan proovima vot sellist kooki!

Ploomi-kookose puruvormAllikas: 100 rooga
Vorm maitseb võrratult koos vanillijäätise või -kastmega. Ploomide asemel võid kasutada ka kirsse.
Ligikaudu 6 portsjonile

Koostis- ja maitseained
100 g Kookoshelbed
2 dl Suhkur
3 dl Jahu
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
140 g Või
700 g Ploomid
Valmistusaeg:
Sega omavahel kookoshelbed, suhkur, jahu, vanillsuhkur, küpsetuspulber ja sool. Lisa või ja näpi ühtlaseks purutaoliseks massiks. Poolita ploomid ja eemalda kivid. Vala pool purutainast pirukavormi põhja ja kata ploomidega. Pudista peale ülejäänud puru.Küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit. Serveeri soojalt või jahtunult.

1 kommentaar:

Ann ütles ...

See on üks väga hea kook!