kolmapäev, 27. mai 2009


Kevad on olnud kiire aeg ja seda tänu sellele, et toimetan aias üksinda! Aga tervet hektarit üksinda korras hoida on päris raske! Tegelikult mul on ikka väike abiline ka, aga palju sa ikka 3 aastast piinad ;D
Juba üksi niitmisele läheb mul paar päeva aega, sest ega ikka ei jaksa terve päev niita, jalad väsivad ära! Tegelikult oleks hirmus hea kui meil oleks murutraktor, aga no need nii kallid, et mõne autogi saab sama hinnaga kätte!
Mis ma siis teinud olen? Ikka kaevan ja niidan ja istutan ja rohin. No tavaline aiapidaja päev.
Õhtuks olen küll laip, aga hommikuti kui käin tiiru aias, siis on hea tunne, kõik on ilusa ja nii palju õitsejaid on juba.
Isegi õunapuud on lõpuks õide puhkenud ja tundub, et neile meeldis tugev tagasilõikus.
Rikkalikult õitses mul see aasta forsüütia, ju talle meeldis siis selline talv.
Ja hästi palju tulpe on avanud oma õied. Veel on uudis see, et talvekorterist tuli meile jälle suvitama hobune. Seda peab nüüd valvama, sest kui ta valla pääseb, siis sööb mul aias kõik ära ja kui ei söö siis trambib ära!

teisipäev, 5. mai 2009

Talusilt

Vahepeal on olnud nii mõnusad soojad ilmad ja tööd hästi palju! Mees on küttepuud kõik ära saaginud ja ära lõhkunud ja meie poisiga siis vedasime ja ladusime. Vähemasti on üks asi jälle mureta!Ja mille üle on mul kõikse suurem rõõm, on see, et puud on korralikud, mitte ehitusjäätmed nagu see aasta!
Peale, kaevamiste, riisumiste, istutamiste ja muude aiatööde, tegin meie talule sildi.